Forside » Diverse sommertøj » Lang sommerkjole til de skønne sommerdage

Lang sommerkjole til de skønne sommerdage

skrevet i: Diverse sommertøj 0

Vælg en lang sommerkjole til de fantastiske, varme sommerdage. Sommerkjolen er lækker at have på, da den gør dig mere let og fri, når du bevæger dig rundt, da de er løse og derfor ikke sidder tæt på kroppen. På de rigtig varme dage herhjemme – eller hvis du er på ferie sydpå – er det bedst at vælge de lyse farver til din sommerkjole. De mørke farver tiltrækker ekstra varme, som vi måske ikke lige har brug for der.

En slå om-kjole er rigtig god at have på, hvis du regner med at skulle ud og bade i løbet af dagen, da den er let at få af og på.

Cellbes Festfin, lang kjole i skønt, blomstret mønster Rosa Mønstret
Klik: Cellbes Festfin, lang kjole i skønt, blomstret mønster Rosa Mønstret

Lang sommerkjole til forår og efterår

En lang sommerkjole er også skøn i foråret og efteråret – eller vælg en helt let sommerkjole til de varme sommerdage. Sommerkjoler om foråret er skønne, da de minder os om de varme dage, der snart kommer. I stedet for at være pakket ind i sweatre og lange bukser, giver sommerkjoler en form for frihed og luftighed.

En lang sommerkjole er perfekt til en tur på café med veninderne. De lette sommerkjoler gør, at du både kan sidde indenfor og udenfor uden hverken at komme til at fryse eller svede. Ser det ud til en mild aftentemperatur, så tag en cardigan eller sweater med, så du kan holde varmen.

Om efteråret kan du bruge dine sommerkjoler til at forlænge minderne om de lyse aftener. Da der er koldere i efteråret, så kan du tage et par jeans eller leggings indenunder sommerkjolen. Så kan du stadig holde varmen – og se smart ud. Du kan også tage en striktrøje over sommerkjolen, så mere ser ud som om, at du har en nederdel på. Med andre ord er det om efteråret godt at tænke lag-på-lag, så du hurtigt kan skifte, hvis det bliver koldere eller varmere.

Hold stilen enkel, og sammensæt dine tøjstykker, så farverne passer sammen uden at forvirre. Tænk derfor gerne i få farver i dit samlede outfit.

Rigtig god sommer ☀️