Velkommen til Om Sommertoj.dk!

Her har vi samlet sommertøj til kvinder, sommertøj til børn og sommertøj til mænd. Sommertoj.dk er dit online sommertøj-univers. Her kan du klikke igennem en masse skønt tøj, så du er klar til sommermoden, sommerferien. Eller rejsen til de varme lande, hvor sommertøjet skal med i kufferten.

Siden er opbygget med en masse kategorier, så du let kan navigere rundt, og finde det tøj, som du gerne vil have. Brug siden til at få inspiration til dit næste tøjkøb, inden du skal ud i sommervarmen eller på ferie.

Sommertoj.dk fungerer som en platform, der samler sommertøj til kvinder, børn og mænd fra forskellige webshops. Du kan derfor ikke købe direkte her på Sommertoj.dk. Har du spørgsmål til mål og størrelser på tøjet, bedes du derfor henvende dig til den webshop, som tøjet linker til, når du klikker på “Gå til webshop”.

Hvem står bag Sommertoj.dk?

Kvinden bag Sommertoj.dk er mig, Mette Krabbe. Jeg har altid været en kæmpe fan af sommeren – varme, hygge til langt ud på aftenen på terrassen og gode drinks. Opsætning af websider kan jeg bruge rigtig mange timer på, så du får en god oplevelse på siden. Derfor bliver der løbende lavet forbedringer, som vil gøre det lettere for dig at finde frem til sommertøj, du har lyst til at bruge.

Når du shopper sommertøj, så tænk på miljøet – køb kun det, du rent faktisk har brug for 🙂

Er du til klassisk dansk design, så har jeg også hjemmesiden Klassiskdansk.dk med masser af lækkert interiør, møbler, plakater – og meget andet.

Kærligst Mette

Mette Krabbe Møller driver Sommertoj.dk
Sommertøj til by og strand