Hvad er forskellen på dykkerbriller og dykkermasker?

Dykkerbriller og dykkermasker er begge designet til at give dykkeren et godt syn i vandet. Men de er forskellige i deres konstruktion og brug.

Dykkerbriller er typisk små, tætsiddende briller, der dækker øjnene. De er nemme at tage af og på, og de er normalt billigere end dykkermasker. Dykkerbriller er bedst egnet til mindre dykning, f.eks. snorkeldykning eller svømning i swimmingpoolen. Dykkerbriller er gode at bruge, fordi de beskytter øjnene mod saltvand og skidt, samtidig med at de tillader et godt syn i vandet. De forhindrer også, at vand trænger ind i øjnene, hvilket kan være smertefuldt og forstyrrende. Dykkerbriller tillader også dykkeren at se klart og skarpt i vandet, hvilket er vigtigt for at kunne orientere sig og se fisk og andre undervandsdyr og koraller.

Dykkermasker er større og dækker hele ansigtet inklusive øjnene og næsen. De er mere tætsluttende og giver en større synsvinkel, hvilket gør det nemmere at se undervandsdyr og andre interessante ting. De er også bedre egnet til dybere dykning, da de beskytter øjnene mod trykændringer. Dykkermasker er normalt dyrere end dykkerbriller.

Begge er gode til at give dykkeren et godt syn i vandet, men dykkermasker er bedre til dybere dykning og giver en større synvinkel. Dykkerbriller er bedre til mindre dykning og er nemmere at tage af og på.

Vanilla Copenhagen Fullface Dykkermaske - Blue
Vanilla Copenhagen Fullface Dykkermaske – Blue

KøbVanilla Copenhagen Fullface Dykkermaske – Blueonline hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

349,95 kr. Klik her og gå til webshop
Vanilla Copenhagen Fullface Dykkermaske - Pink
Vanilla Copenhagen Fullface Dykkermaske – Pink

KøbVanilla Copenhagen Fullface Dykkermaske – Pinkonline hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

349,95 kr. Klik her og gå til webshop